info@beli-zmaj.com  |  041 255 308
Follow us :-

Protibolečinska masaža hrbta

Protibolečinska masaža hrbta, je močna do zelo močna masaža. Spada med zdravstvene terapevtske masaže z globokimi in ritmičnimi prijemi. Izboljša krvni in limfni pretok, zmanjšuje mišične napetosti in bolečine, odpravi utrujenost in občutek razdraženosti ter napetost v mišicah, ki nastane zaradi posledic slabe drže, neprimernih ležišč, fizične obremenjenosti. Predvsem je namenjena vsem, ki trpite za bolečinami v križu, vratu, med lopaticama, v ramenih.

Občutno izboljšanje je že po prvem obisku, v nekaterih primerih lahko bolečino že prvič v celoti odpravimo, težji primeri pa zahtevajo več obiskov.

Je edinstvena masaža, ki jo uporabljamo pri poškodbah hrbtenice, kot so posedanje vretenc, protruzija, hernija diska, problematična degenerativna stanja, išias, lumbago ipd. Že po prvi masaži dosežemo izboljšanje funkcije hrbtenice, lažje težave pa lahko po nekaj terapijah popolnoma izginejo. Terapevtska masaža zmanjšuje stres in odpravlja bolečine v ledvenem, prsnem in vratnem delu hrbtenice. Odpravlja tudi nekatere vrste glavobolov, ki so posledica tenzije mišic vratu.

Protibolečinska masaža hrbta – močna do zelo močna masaža

Protibolečinska masaže se osredotoča na sproščanje in mehčanje mišic in njihovih narastišč. Preko živčnih končičev vpliva tudi na centralni živčni sistem in delovanje hormonov. Izloča se endorfin, ki je človekov »naravni ubijalec bolečine« in zelo pozitivno vpliva na počutje. Z masažo pospešimo prekrvavitev in odvajanje strupov ter odpravimo mišične zatrdline (vozle), ki nastajajo zaradi nezadostnega gibanja, dolgotrajnega sedenja, stanja itd. Posebno pozornost posvetimo obolelim in poškodovanim predelom telesa, na katerih se zadržimo največ časa. Po masaži se bo povečala vaša gibljivost, bolečine bodo pojenjale ali celo popolnoma izginile, vi pa boste spet lahko normalno funkcionirali.

V masažnem salonu Beli Zmaj lahko izbirate med naslednjimi protibolečinskimi terapevtskimi masažami:

  • 30 minutna protibolečinska masaža hrbta
  • 45 minutna protibolečinska masaža hrbta