Telefon

041255308

E-pošta

info@beli-zmaj.com

Odpiralni čas

Pon - Pet: 9 - 12 ter 15 - 21

PRIPOROČILA PRED MASAŽO

Priporočila, ko kličete za rezervacijo termina povejte, kateri dan, ura, vrsta masaže in trajanje masaže bi želeli. Pri nas dela profesionalni maser z več kot 10 letnimi izkušnjami in maserka, ki občasno priskoči na pomoč. Lahko se zgodi, da je tisti termin že zaseden in vam bo zato maser ponudil dodatne možne termine. Zato je priporočljivo, da za termin pišete, pokličete ali si ga online rezervirate dovolj zgodaj. Vsaj dva do tri dni prej, da ne bo termin že zaseden.

Če zamujate na dogovorjeni termin masaže, to sporočite po telefonu.

Če pride nekaj vmes in ne boste uspeli priti na termin masaže to čimprej sporočite. Da se lahko sprosti termin za koga drugega ter, da se vas ne čaka zamanj.

Pred samo masažo ne jemo, naj vaše telo že prebavi hrano, ko nastopi masaža.

Bodite točni in ne hiteti na masažo. Če boste v stanju vznemirjenosti ali zadihani, se ne boste mogli dovolj hitro sprostiti za masažo.

Za najboljšo in gladko masažo je zelo pomembno, da se pred samo masažo stuširate. Ne samo iz higjenskega vidika, ampak ker je sama masaža lažje izvedljiva po čisti koži.

Vkolikor niste povsem prepičani koliko se sleci za masažo je nabolje, da vprašate maserja. Pri masaži celega telesa se lahko popolnoma slečete in si nato nadenete spodnjice za enkratno uporabo, ki so temu namenjene. V kolikor pa se počutite bolje v vaših spodnjicah jih obdržite oblečene na sebi.

Pokrijete se z brisačo, ki vam jo predhodno pripravi maser ali pa vas pokrije le on.

Zaradi diskretnosti maser zapusti sobo. Da se boste v miru slekli in udobno namestili na masažno mizo ter pokrili z brisačo. Ko ste pripravljeni mu lahko to poveste ali pa bo predhodno potrkal, če ste pripravljeni da lahko stopi notri.

Ne bodite sramežljivi in zaprtih misli, bodite čimbolj sproščeni, kajti le tako boste največ odnesli od vaše masaže.

masaže beli zmaj

PRIPOROČILA MED MASAŽO

Med samo masažo dihajte normalno in sproščeno. Tako, se boste čimbolj sprostili in odnesli največ od svoje masaže.

Sprostite svoje mišice in odklopite svoje misli. Napenjanje mišic med samo masažo je kontraproduktivno in otežuje masažo. Če so vaše misli razdražene, vaša masaža ne bo tako globoko učinkovita kot, če med samo masažo izklopite misli.

Moč same same masaže in kje vas najbolj boli je nabolje, da povete maserju. Le tako se bo še dodatno posvetil problematičnim predelom. V kolikor vam kaj ne ustreza, ali preblago ali premočno, nujno povejte. Kajti to je le vaša masaža.

Da odnesete največ od same masaže, se z maserjem pogovorite pred in po sami masaži. Med samo masažo pa čimmanj govorite in se skoncentrirajte na samo masažo, da jo najbolje občutite.

masaže beli zmaj med masažo

PRIPOROČILA PO MASAŽI

Ko se zaključi masaža lahko po želji počivate še dodatnih 5-10 minut. Ne vstajajte prehitro in sunkovito, da se vam ne bo zavrtelo v glavi.

Po koncu masaže, bo maser zapustil sobo, da se boste v miru oblekli.

V kolikor vam je masaža ustrezala, to povejte maserju, lahko se dogovorita tudi za nasledni termin. Kajti pri masaži ne drži reklo manj je bolje. Kolikokrat, bi potrebovali masažo je odvisno od posameznika. Že po eni masaži, se sami učinki na telo lepo čutijo in vidijo. Najbolje je, da postane to neka rutina za svoje zdravje in dobro počutje. Lahko tudi enkrat na mesec ali bolj pogosto, odvisno od vsakega posameznika in specifike njegovih problemov ali potreb.

Po sami masaži pijte veliko tekočine, najbolje vodo. Izogibajte se kofeinu, ki naredi napetost v mišicah, ki so bile pravkar zmasirane.

Priporočila masaže Beli Zmaj

 

masaže  Beli Zmaj

masaže v Postojni

masaže na notranjskem in primorskem

Opozorila