Telefon

041255308

E-pošta

info@beli-zmaj.com

Odpiralni čas

Pon - Pet: 9 - 12 ter 15 - 21

Kratki opis masaž

Protibolečinska masaža hrbta

Opis protibolečinske masaža hrbta, je močna masaža z globokimi in ritmičnimi prijemi. Izboljša krvni in limfni pretok, zmanjšuje mišične napetosti in bolečine, odpravi utrujenost in občutek razdraženosti ter napetost v mišicah, ki nastane zaradi posledic slabe drže, neprimernih ležišč, fizične obremenjenosti. Predvsem je namenjena vsem, ki trpite za bolečinami v križu, vratu, med lopaticama, v ramenih. Občutno izboljšanje je že po prvem obisku, v nekaterih primerih lahko bolečino že prvič v celoti odpravimo, težji primeri pa zahtevajo več obiskov. Je edinstvena masaža, ki jo uporabljamo pri poškodbah hrbtenice, kot so posedanje vretenc, hernija diska, problematična degenerativna stanja, išias, lumbago ipd. Že po prvi masaži dosežemo izboljšanje funkcije hrbtenice, lažje težave pa lahko po nekaj terapijah popolnoma izginejo. Terapevtska masaža zmanjšuje stres in odpravlja bolečine v ledvenem, prsnem in vratnem delu hrbtenice. Odpravlja tudi nekatere vrste glavobolov, ki so posledica tenzije mišic vratu.

Klasična masaža z masažnimi olji

Opis klasične švedska masaža, je močnejša masaža, kjer se jakost masaže prilagodi posamezniku glede na željo in zdravstvene omejitve. Pri klasični masaži se uporablja različne masažne tehnike (gladenje, gnetenje, vtiranje, udarjanje, tresenje), kjer se doseže mišično sprostitev. Švedsko masažo se priporoča pri: mišični napetosti, bolečinah v mišicah in sklepih (ki niso posledica vnetja, poškodbe), stresu, anksioznosti, zmanjšanju obsega gibanja, cirkulatornih motnjah, alergijah…

Klasična masaža z aromatičnimi olji

Opis klasične masaže z aromatičnimi olji, je srednje močna do močna masaža, kje se jakost masaže prilagodi posamezniku glede na željo in zdravstvene omejitve. Aroma masaža je popolna terapija relaksacije za dušo in telo, s kombinacijo masažnih tehnik in eteričnih olj telo spravimo v stanje popolnega miru in harmonije. Eterična olja dodajamo pri mišičnih težavah, utrujenosti, bolečinah, strijah ali za izboljšanje tonusa kože, delujejo na vseh področjih: fizičnem, psihičnem, duhovnem in čustvenem. Eterična olja telo očistijo preko limfnega sistema, sproščajo fizično in psihično napetost in uravnavajo misli.

Sproščujoča antistresna masaža

Opis sproščujoče antistresne masaže, je nežna do srednje močna masaža. Namenjena je vsem, ki so zaradi vsakodnevnih obveznosti neprestano pod stresom, ki jih muči pomanjkanje energije, ali imajo težave z nespečnostjo. Prav tako je sprostilna masaža namenjena vsem, ki želijo sprostiti svoje telo in se počutiti bolj vitalni in polni energije.

Masaža z vročimi vulkanskimi kamni

Masaža z vročimi kamni ali Hot Stone masaža je tretma, ki prebudi čute v telesu in ponudi edinstveno aromatično popotovanje duha. Blagodejni učinki pa ne vplivajo le na duha, s sprožanjem energetskih točk temveč tudi na fizično telo. Masaža z vočimi vulkanskimi kamni je nežna do srednje močna masaža.

Čokoladna masaža

Čokoladna masaža je nežna do srednje močna masaža. Je zelo posebna vrsta masaže, kjer se uporablja mešanico 100% čokolade in masažnega olja. Je zelo sproščujoča masaža, kajti čokolada, ki se jo uporablja je segreta na prijetno temperaturo, zato je zelo primerna za vse, ki obožujejo tople masaže. Čokolada, pa blagodejno vpliva na kožo, ki je nahrani in naredi mehko in gladko.

Športna masaža

Športna masaža je močna do zelo močna masaža. Namenjena je tako športnikom kot rekreativcem. Tehnike masaže so osredotočene na mišične skupine, aktivne v posameznem športu. Služi pripravi, ohranjanju forme, izboljšanju psihofizičnega stanja, ter preprečevanju poškodb.

Ayurvedska masaža

Ayurvedska masaža je nežna do srednje močna masaža. Je tradicionalna indijska masaža celega telesa oz. maziljenje , v kateri stranki s tradicionalno tehniko sprostimo sklepe , telo pa naoljimo s posebnimi ayurvedskimi zeliščnimi olji. Ta masažna tehnika daje občutek sproščenosti, zavedanja svojega telesa. občutek lahkotnosti. Sočasno pa izboljšuje krvni obtok , odpljavlja strupe iz telesa s tem pa pomljajuje in sprošča tudi notranjost telesa.

Masaža nosečnic

Masaža za nosečnice je nežna do srednje močna masaža. Ki se individualno prilagodi vsaki nosečnici posebaj glede na mesec njene nosečnosti,  njene potrebe, težave in želje. Gre za močno prilagojeno masažo hrbta, rok in nog. Izboljša cirkulacijo, blaži otekline, sprošča in zmanjšuje težave z venskim pretokom.

Masaža obraza in lasišča

Masaža obraza in lasišča je nežna do srednje močna masaža. Sprošča napetost, poveča energijo, koži daje mladosten videz, zmanjšuje gubice, prekrvavi obrazne mišice, pospeši rast novih las.

Masaža nog in stopal

Masaža nog in stopal je srednje močna do močna masaža, pri kateri masiramo sprednji in zadnji del nog ter stopala. Masažo priporočamo pri utrujenih, težkih, oteklih nogah, krčih v nogah, zmanjšani gibljivosti sklepov in motnjah v cirkulaciji. Masaža nog se lahko izvaja tudi kot del terapevtskih programov po poškodbah in operacijah. Tehnike masaže se prilagodijo željam posameznika in zdravstvenim omejitvam. Masaža nog je primerna za vsakogar, ki na nogah nima krčnih žil.

Masaža v paru

Masaža v paru je nežna do močna masaža, za vse zaljubljence, ki se radi masirajo hkrati in je prilagojena željam parov. Za masažo v paru, lahko izbirate med klasično, aromatično ali sproščujočo masažo. Lahko pa en v paru izbere tudi izberete tudi med ayurvedsko masažo ali z masažo z vročimi vulkanskimi kamni.

Za celotno ponudbo masaž in cenik klikni na vrste masaž

opis-masaž Beli Zmaj