Telefon

041255308

E-pošta

info@beli-zmaj.com

Odpiralni čas

Pon - Pet: 9 - 12 ter 15 - 21

Kdo smo

Naš spletni naslov je: http://beli-zmaj.com.

masaže Beli Zmaj

Pivška ulica 3, Postojna, SI

Kakšne osebne podatke zbiramo, čemu so namenjeni in zakaj jih zbiramo

Komentarji

Ko obiskovalec strani komentira objavo na stani, se ti podatki komentarjev shranijo, kakor tudi IP naslov in spletni brskalnik in povezave, zaradi preprečitve smetenja strani.

Anonimne nevidezne vezi ustvarjene iz tvojega email naslova (imenovani hash) so zagotovljeni Gravatar service, da se prepriča ali jih uporabljaš. Gravatar service politika zasebnosti je dostopna tu: https://automattic.com/privacy/. Po oddobritvi vašega komentarja, bo vaša profilna fotografija vidna občinstvu v povezavi z vašim komentarjem.

Mediji

Če nalagaš fotografije na spletno stran, je priporočljivo, da se izogibaš nalaganju fotografij z priloženimi lokacijskimi podatki (EXIF GPS). Obiskovalci strani, lahko shranijo vsako fotogarfijo, ki je naložena na strani, kakor tudi vsakršne lokacijske podatke na fotografiji.

Kontaktni obrazci

Piškotki

Če pustite komentar na strani se lahko odločite shraniti svoje ime, email naslov in naslov spletne strani v piškotkih. To je za poenostavitev postopka, da vam ni potrebno vtipkati vseh podatkov še enkrat, ko komentirate kak prispevek. Piškotki se shranijo za cca eno leto.
Če imate ustvarjen račun in se prijavite na našo spletno stran, bomo nastavili začasne piškotke, da se prepričamo, če vaš brskalnik sprejema piškotke. Ti piškotki pa ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov in se izbrišejo takoj, ko zaprete vaš brskalnik.
Ko ste prijavljeni bomo tudi nastavili nekaj piškotkov, za hrambo vaših informacij prijave in vaših zaslonskih klikov pri izbiri. Piškotki za prijavo trajajo cca dva dni, piškotki zaslonske izbire pa trajajo eno leto preden potečejo. Če izberete opcijo “Zapomni si me”, vaša prijave traja cca dva tedna preden poteče. Če pa se odjavite, bodo piškotki za prijavo izbrisani.
Če popravljate ali objavljate kak članek ali objavo, se bo shranil dodatni piškotek v vaš brskalnik. Ta piškotek ne vsebuje nobenih osebnih podatkov ampak samo označuje ID objavo od članka, zato ta piškotek poteče po enem dnevu.

Vdelana vsebina z drugih spletnih mest

Članki na tej spletni strani, lahko vsebujejo vgrajeno vsebino (kot naprimer video, fotografije, članke, itd.). Vgrajene vsebine od drugih spletnih strani so podobni kakor, če bi obiskovalec gledal vsebino na drugi spletni strani.
Tudi te spletne strani lahko zbirajo vaše osebne podatke, uporabljajo piškotke, imajo dodatno vstavljene sledenje po tretji osebi in kontrolirajo vaše interakcije z to vsebino, vključno s sledenjem vaših interakcij z vgrajeno vsebino, če imate odprt račun in ste prijvljeni na tisto stran.

analitika

Komu delimo vaše podatke

Nobenemu.

Koliko časa hranimo vaše podatke

Če pustite komentar, se komentar in njegovi metapodatki hranijo za nedoločen čas. To je zato, da lahko samodejno prepoznamo in odobrimo nadaljnje komentarje, namesto da jih zadržimo v čakalni vrsti za moderiranje.
Za uporabnike, ki se registrirajo na naši spletni strani (če obstajajo), hranimo tudi osebne podatke, ki jih posredujejo v svojem uporabniškem profilu. Vsi uporabniki lahko kadar koli vidijo, uredijo ali izbrišejo svoje osebne podatke (le da ne morejo spremeniti uporabniškega imena). Skrbniki spletnega mesta lahko tudi vidijo in urejajo te podatke.

Kakšne pravice imate za vaše podatke

V kolikor ste se registrirali na stran ali na booking lahko kadarkoli zahtevate kakšne podatke imamo od vas in da se vaši podatki delno ali v celoti izbrišejo iz naše baze. To sicer ne vključuje administrativnih in varnostnih podatkov, ki jih moramo po zakonu hraniti.

Kam pošiljamo vaše podatke

Komentarji obiskovalcev so poslani preko avtomatske spamm aplikacije in nikamor drugam.

Vaši kontaktni podatki

Dodatne informacije

Kako varujemo vaše podatke

Katere postopke za kršitve podatkov imamo vzpostavljene

Od katerih tretjih oseb prejemamo podatke

Kakšno avtomatizirano odločanje in/ali profiliranje izvajamo z uporabniškimi podatki

Regulatorne zahteve za razkritje v industriji