info@beli-zmaj.com  |  041 255 308
Follow us :-

Nastavitve zasebnosti

Kdo smo

Naš spletni naslov je: http://beli-zmaj.com.

masaže Beli Zmaj

Pivška ulica 3, Postojna, SI

Kakšne osebne podatke zbiramo, čemu so namenjeni in zakaj jih zbiramo

Komentarji

Ko obiskovalec strani komentira objavo na stani, se ti podatki komentarjev shranijo, kakor tudi IP naslov in spletni brskalnik in povezave, zaradi preprečitve smetenja strani.

Anonimne nevidezne vezi ustvarjene iz tvojega email naslova (imenovani hash) so zagotovljeni Gravatar service, da se prepriča ali jih uporabljaš. Gravatar service politika zasebnosti je dostopna tu: https://automattic.com/privacy/. Po oddobritvi vašega komentarja, bo vaša profilna fotografija vidna občinstvu v povezavi z vašim komentarjem.

Mediji

Če nalagaš fotografije na spletno stran, je priporočljivo, da se izogibaš nalaganju fotografij z priloženimi lokacijskimi podatki (EXIF GPS). Obiskovalci strani, lahko shranijo vsako fotogarfijo, ki je naložena na strani, kakor tudi vsakršne lokacijske podatke na fotografiji.

Contact forms

Cookies

Če pustite komentar na strani se lahko odločite shraniti svoje ime, email naslov in naslov spletne strani v piškotkih. To je za poenostavitev postopka, da vam ni potrebno vtipkati vseh podatkov še enkrat, ko komentirate kak prispevek. Piškotki se shranijo za cca eno leto.
Če imate ustvarjen račun in se prijavite na našo spletno stran, bomo nastavili začasne piškotke, da se prepričamo, če vaš brskalnik sprejema piškotke. Ti piškotki pa ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov in se izbrišejo takoj, ko zaprete vaš brskalnik.
Ko ste prijavljeni bomo tudi nastavili nekaj piškotkov, za hrambo vaših informacij prijave in vaših zaslonskih klikov pri izbiri. Piškotki za prijavo trajajo cca dva dni, piškotki zaslonske izbire pa trajajo eno leto preden potečejo. Če izberete opcijo “Zapomni si me”, vaša prijave traja cca dva tedna preden poteče. Če pa se odjavite, bodo piškotki za prijavo izbrisani.
Če popravljate ali objavljate kak članek ali objavo, se bo shranil dodatni piškotek v vaš brskalnik. Ta piškotek ne vsebuje nobenih osebnih podatkov ampak samo označuje ID objavo od članka, zato ta piškotek poteče po enem dnevu.

Embedded content from other websites

Članki na tej spletni strani, lahko vsebujejo vgrajeno vsebino (kot naprimer video, fotografije, članke, itd.). Vgrajene vsebine od drugih spletnih strani so podobni kakor, če bi obiskovalec gledal vsebino na drugi spletni strani.
Tudi te spletne strani lahko zbirajo vaše osebne podatke, uporabljajo piškotke, imajo dodatno vstavljene sledenje po tretji osebi in kontrolirajo vaše interakcije z to vsebino, vključno s sledenjem vaših interakcij z vgrajeno vsebino, če imate odprt račun in ste prijvljeni na tisto stran.

Analytics

Komu delimo vaše podatke

Nobenemu.

Koliko časa hranimo vaše podatke

If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue.
For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

Kakšne pravice imate za vaše podatke

V kolikor ste se registrirali na stran ali na booking lahko kadarkoli zahtevate kakšne podatke imamo od vas in da se vaši podatki delno ali v celoti izbrišejo iz naše baze. To sicer ne vključuje administrativnih in varnostnih podatkov, ki jih moramo po zakonu hraniti.

Kam pošiljamo vaše podatke

Komentarji obiskovalcev so poslani preko avtomatske spamm aplikacije in nikamor drugam.

Your contact information

Additional information

How we protect your data

What data breach procedures we have in place

What third parties we receive data from

What automated decision making and/or profiling we do with user data

Industry regulatory disclosure requirements