info@beli-zmaj.com  |  041 255 308
Follow us :-

DARILNI BONI

Darilni boni za masaže in vrednostni boni za masaže Beli Zmaj

Presenetite svoje najbližje, prijatelje ali poslovne partnerje z odličnim darilom za pobeg iz vsakdanjega stresnega življenja darilni boni za masaze Beli Zmaj.
Za darilne bone lahko izberete katerokoli masažo iz ponudbe. Izdelamo vam lahko “osebni” darilni bon.

Darilni bon vam pošljemo v PDF formatu na vaš elektronski naslov, po prejetem plačilu. Bon si nato lahko takoj natisnete doma. Seveda lahko darilne bone prevzamete v našem salonu. V kolikor pa bona ne morete  privzeti osebno, vam ga lahko pošljemo tudi po pošti s plačilom predračuna preko elektronske banke ali plačilu po povzetju, kjer pa se še dodatno zaračuna poštne stroške. Kako želite prejeti bone dopišite v opombe, da vam ga tudi tako pošljemo.

Zaradi prevelikega izkoriščanja velavnosti darilnih bonov je možen nakup bonov z veljavnostjo 6 mesecev(brez doplačila), ali 24 mesecev (doplačilo 5€) od datuma nakupa. Če pa vam kljub temu poteče veljavnost darilnega bona lahko podaljšate veljavnost bona za 2 meseca, od preteka datuma veljavnosti z doplačilom 5€. Po preteku le teh pa podaljševanje veljavnosti ni več možna.

BONE NAROČITE NA EMAIL: info@beli-zmaj.com

ALI

V kolikor pa niste prepričani katero vrsto masaže izbrati za darilo, pa lahko izberete med vrednostnimi boni od 10€ pa do 80€ in tako razveselite ljudi, ki jih imate radi. Prav tako vam lahko izdelamo “osebni” vrednostni bon z imenom obdarjenca. Veljavnost vrednostnih bonov je enako pol leta od datuma nakupa.

darilni boni za masaze vrednostni-bon-10 darilni boni za masaze vrednostni-bon-20

darilni boni za masaze vrednostni-bon-30 darilni boni za masaze vrednostni-bon-40

 

 

 


Lahko pa najdete kaj kar vas zanima v paketih masaž, ki jih ponujamo.

 

masaže v Postojni

masaže na notranjskem in primorskem