Telefon

041255308

E-pošta

info@beli-zmaj.com

Odpiralni čas

Pon - Pet: 9 - 12 ter 15 - 21

Darilni boni za masaže in vrednostni boni za masaže Beli Zmaj

Presenetite svoje najbližje, prijatelje ali poslovne partnerje z odličnim darilom za pobeg iz vsakdanjega stresnega življenja darilni boni za masaze Beli Zmaj.
Za darilne bone lahko izberete katerokoli masažo iz ponudbe. Izdelamo vam lahko “osebni” darilni bon.

Darilni bon vam pošljemo v PDF formatu na vaš elektronski naslov, po prejetem plačilu. Bon si nato lahko takoj natisnete doma. Seveda lahko darilne bone prevzamete v našem salonu. V kolikor pa bona ne morete  privzeti osebno, vam ga lahko pošljemo tudi po pošti s plačilom predračuna preko elektronske banke ali plačilu po povzetju, kjer pa se še dodatno zaračuna poštne stroške. Kako želite prejeti bone dopišite v opombe, da vam ga tudi tako pošljemo.

Zaradi prevelike pozabljivosti s tempom, ki ga živimo, vam svetujemo, da jih čimprej izkoristite. Če pa vam kljub temu poteče veljavnost darilnega bona lahko podaljšate veljavnost bona za 1 mesec, od preteka datuma veljavnosti z doplačilom. Po preteku le teh pa podaljševanje veljavnosti ni več možna.

DARILNE BONE NAROČITE NA EMAIL: info@beli-zmaj.com

ALI

V kolikor pa niste prepričani katero vrsto masaže izbrati za darilo, pa lahko izberete med vrednostnimi boni v vrednosti, ki si jo zaželite in tako razveselite ljudi, ki jih imate radi. Prav tako vam lahko izdelamo “osebni” vrednostni bon z imenom obdarjenca. Veljavnost vrednostnih bonov je enako pol leta od datuma nakupa.

VREDNOSTNE BONE NAROČITE NA EMAIL: info@beli-zmaj.com

darilni boni


Lahko pa najdete kaj kar vas zanima v paketih masaž, ki jih ponujamo.

 

masaže v Postojni

masaže na notranjskem in primorskem