Telefon

041255308

E-pošta

info@beli-zmaj.com

Odpiralni čas

Pon - Pet: 9 - 12 ter 15 - 21

Čokoladna masaža je nežna do srednje močna masaža. Je zelo posebna vrsta masaže, kjer se uporablja mešanico 100% kakava in masažnega olja. Je zelo sproščujoča masaža, kajti čokolada, ki se jo uporablja je segreta na prijetno temperaturo, zato je zelo primerna za vse, ki obožujejo tople masaže. Čokolada, pa blagodejno vpliva na kožo, ki je nahrani in naredi mehko in gladko.

Čokoladna masaža je nežna do srednje močna masaža

Čokoladna masaža pomirja in koži daje potrebno vlažnost, mehkobo, gladkost poleg tega vsebuje antioksidante. Zaradi učinka vlaženja je priporočljiva tudi za vse, ki imajo suho kožo.

Čokoladna masaža upočasnjuje tudi staranje kože. Čokolada vsebuje polifenolne spojine, ki so poznane kot antioksidanti oziroma lovilci radikalov. Tako nanos čokolade na kožo upočasni staranje kože, saj so ravno radikali v koži eden izmed razlogov za njeno staranje. Čokolada prav tako vsebuje maščobe in lipide, ki okoli kože tvorijo zaščitni sloj. Ta zaščitni sloj prepreči vodi, da bi izhlapela iz kože in tako koža ostane dovolj hidratirana.

Zadostna hidratacija kože pa vodi do tega, da se celice v koži, ki so bile prej izsušene in poškodovane, začnejo obnavljati.

Celice tako dobivajo svojo prvotno obliko, kar pa se navzven kaže kot lepa, sijoča in nežna koža. Poleg vseh zgoraj naštetih snovi pa čokolada vsebuje še različne minerale, kot so magnezij, kalcij in kalij. Ti minerali so glavni razlog, da čokoladna masaža vpliva tudi na strukturo kože in jo izboljša. Ravno kalcij, magnezij in kalij so pomembni in nujni za pravilno delovanje kožnih celic ter tudi za njihovo obnovo.

V masažnem salonu Beli Zmaj lahko izbirate med naslednjimi čokoladnimi masažami:

  • 70 minutna hrbet noge, roke, prsa, dekolte, ramenski obroč, vrat
  • 100 minutna hrbet noge, roke, prsa, dekolte, ramenski obroč, vrat, obraz, abdomen, gluteus