Telefon

041255308

E-pošta

info@beli-zmaj.com

Odpiralni čas

Pon - Pet: 9 - 12 ter 15 - 21

Ayurvedska masaža je nežna do srednje močna masaža. Je tradicionalna indijska masaža celega telesa oz. maziljenje , v kateri stranki s tradicionalno tehniko sprostimo sklepe , telo pa naoljimo s toplimi posebnimi ayurvedskimi zeliščnimi olji. Ta masažna tehnika daje občutek sproščenosti, zavedanja svojega telesa. občutek lahkotnosti. Sočasno pa izboljšuje krvni obtok , odpravlja strupe iz telesa s tem pa pomlajuje in sprošča tudi notranjost telesa.

Ayurvedska masaža je nežna do srednje močna masaža

Ayurveda je najstarejša znana medicinska veda, katere cilj je zagotoviti dolgo, zdravo in srečno življenje tudi v visoki starosti. Človeka obravnava kot celoto telesa, duha in duše. Za ayurvedo je zdrav tisti človek, ki je v sozvočju s samim seboj in z okoljem, ki ga obdaja. Da bi ta cilj dosegli, ayurveda priporoča primerno, posameznemu tipu človeka prilagojeno prehrano in ustrezen način življenja, dihalne vaje, meditacijo, masaže in očiščevalne kure.

V masažnem salonu Beli Zmaj izvajamo Abhyanga – sprostilno Ayurvedsko masažo z vročimi olji (olje izberemo glede na vašo došo)

Zato ja masaža pravi užitek, za vse ki imajo radi toplo masažo. Potrebno pa je biti bolj odprtega duha, ker sama masaža je vzhodnjaška in tu se pretaka velike količine energije. Za vse ki vedo, kakšna je to masaža, povedo da je posebno intimno doživetje ki te popelje v druge višave, preprečuje staranje in regenerira celotno telo. Masaža dobesedno zdravi telo – fizično, psihično in čustveno.

V masažnem salonu Beli Zmaj lahko izbirate med naslednjimi sproščujočimi antistresnimi masažami:

  • 40 minutna hrbet in noge
  • 50 minutna hrbet, noge in roke
  • 70 minutna hrbet, noge, roke, abdomen, prsa, vrat, obraz
  • 100 minutna hrbet, noge, roke, prsa, ramenski obroč, vrat, obraz lasišče, abdomen, gluteus